Selasa, Julai 04, 2006

Shanon Shah - Dilanda Cinta

URL sumbangan kekawan kita ::Minton - TQ
Muaturun, klik jerr tajuk lagu..
Shanon Shah - Dilanda Cinta
- tiada lirik, ada sumbangan? -

11 ulasan:

eita_zack berkata...

adeh..tableh donlod lee..file unknown format..hehehhe..huhuhuhuhu
uuuwwaaaa.....

sEr|OuSLy {aPai} berkata...

xleh la... file dia besar 10 KB je...

Tanpa Nama berkata...

xleh donlod gak...

Shanona berkata...

hyperupload tu cam weird je. tolong uploadkan kat savefile macam biasa, bole tak cik Kerepek? Thanks beribu ribu lemon.

KerepeK berkata...

sori...tak tau ngape dia jadi cam tue. da tukar ke savefile.

sue berkata...

aku tak minat lagu ni dan tak tahu apa yg sedapnya? hingga bleh menang AIM dan juga juara carta Hitz1..

Tanpa Nama berkata...

sue, mungkin u x minat tapi ada orang lain yang meminatinya....

Tanpa Nama berkata...

Very nice site!
» » »

World of shazmiR berkata...

assalamualaikum kerepek, i x leh download lagu ni la, boleh x tolong?

Tanpa Nama berkata...

Enjoyed a lot! »

Tanpa Nama berkata...

aiyooo cannot download lorrr..file not found..Hampa sungguh