Ahad, Julai 02, 2006

Istimewa Siti Nuhaliza



Nota: semua lagu yang adalah lagu rakaman terus dan susah mahu dapat.. Pada peminat gile CT jangan lepas peluang DL semua ini..
URL sumbangan kekawan kita ::ak kasyah - TQ
Muaturun, klik jerr link utama..
Istimewa Siti Nuhaliza

- antara lagu-lagu yang ada -
because you love me (my samsung my world)
berhenti berharap (konsert akustik)
betapaku cinta padamu (aku cinta padamu versi indon)
biarlah rahsia (apm 2006)
bisakah (live - secretary's week extravaganza)
camar yang pulang (hmi 1995)
cintaku padamu (snit surabaya)
diari hatimu (live @ era studio)
feel the taste (tema pepsi)
gubahanku (duet 2by2)
medley ae05 - live
mencintaimu selamanya (sendiri versi indon)
my all (live)
nikmat terasa (tema pepsi)
north - i wonder (remake aku cinta padamu)
jamal abdillah - aku cinta padamu (versi lelaki)
pohon asmara (lagu popular jac)
purnama merindu (live)
seindah biasa (remix)
setia (live @tv3)
seroja (with mawi) - life @ Danga Bay
segalanya (aim04)
takkan ada cinta yang lain (with ahmad dhani)
activate ur life (with vince n reshmonu)
tetap di sini (ost paloh)
the colour of my love
untuk terakhir kali (lagu popular marsha)
when i fall in love (with ve)
yue liang dai biao wo de xin (my samsung my world)
zheng fu (my samsung my world)

4 ulasan:

Adian berkata...

best best!! tq kerepek dan ak kasyah. lagu2 mandarin siti mmg best.

Tanpa Nama berkata...

aku suka lah download kat sini...
firstly kualiti MP3 dia mantap...
Lagu yang didendangkan clear...
mcm beli album baru beb...
lagi satu file dia kecik dan downloadpun cepat

budak klabit berkata...

mintak tolong carikan lagu marsha "yang (untuk) terakhir kali" boleh tak? Lagi suka marsha nyanyi dari Siti..

Tanpa Nama berkata...

alamak, terlepas pandang ler yg ni..macam mana nak donlot balik ni?