Isnin, Julai 31, 2006

Aiman Tak Kisah - AF4


Kadang macam2 jugak ada yang mintak, macam tur macam ni, tapi kalau ada masa tidak sibuk tiada masalah jugak. Ini ada 1 permintaan daripada kawan Kerepek nak sangat Video "Aiman Tak Kisah" agak dier macam Haziq jugak kot.. HeHe.. Untuk tidak mengecewakan kawan ini ada KerepeK buatkan khas untuk semua2 lah jugak, bukan ko saja...

Video :: Aiman Tak Kisah :: << klik yang itu :::(format WMV)

7 ulasan:

Doakekasih berkata...

hehehehe....aiman tak kisah! Eh! aiman dapat lagu makanan dia masa final tau...Good luck aiman...:-)

Kasisang berkata...

tidak dapat download la, mcm mana tu

Tanpa Nama berkata...

hi...nak mintak lagu Sedang Ingin Bercinta-DEWA...please.....

bev_1302 berkata...

ALAA...APSL TAK LEH DOWNLOAD NIII

Tanpa Nama berkata...

Hehehe...time final tu ada kuar budak ni nak tengok Haziq. "Aiman tak Kisah...."

Tanpa Nama berkata...

Bak per dok leh down load. Alamat Turbo pong dok tubek ...

Tanpa Nama berkata...

21 Ogos
Tanggal dua puluh satu
Bulan lapan dua ribu enam
Berkuda! Di kota!
Nak dara dan duda
Ia pasti menjadi sejarah
Tanggal dua puluh satu
Bulan lapan dua ribu enam
Hari yang mulia
Hari bahagia Sambut dengan Khalid Md Jiwa
Mari kita seluruh warga negara
Ramai-ramai menyambut hari berkuda Berkuda!
Dua satu bulan lapan dua ribu enam
Siaran langsung oleh TV3
Berkudaaaa.....berkudaaaaa......berkudaaaaaaaaaaaaa.....................................berkuda.

Gambar dan video sensasi perkahwinan

Kenapa? tak percaya ka?


Macam-macam ada...


Sensasi Gempar Panas Membara Cepat Klik Sebelum Terlambat