Rabu, Julai 12, 2006

Konsert Akar M.Nasir

muaturun, klik jerr tajuk lagu..
Konsert Akar M.Nasir - Di jalan sesat
Konsert Akar M.Nasir - Mencurah janji di daun keladi
Konsert Akar M.Nasir - Kau yang Satu
Konsert Akar M.Nasir - Rindu

8 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

kalau boleh you buat satu blog untuk lagu lagu dari konsert live artis popular mcm m. nasir, papa rock, kumpulan rock malaysia, CT Nurhaliza, Ziana Zain, Ning Baizura dan lain lain secara live music...tiada blog lain yg explore semua nih...this is very good web...congrat

Asmara

Tanpa Nama berkata...

kerepek..
terima kasih banyak2 bagi lagu2 yang saya minta...

Tanpa Nama berkata...

kerepek...
kalau boleh saya nak lagi lagu2 dalam konsert akar m.nasir..

1- lambaian sukma
2- nusantara

tima kasih...

Tanpa Nama berkata...

Here are some links that I believe will be interested

Tanpa Nama berkata...

I'm impressed with your site, very nice graphics!
»

Tanpa Nama berkata...

Greets to the webmaster of this wonderful site. Keep working. Thank you.
»

Tanpa Nama berkata...

This is very interesting site...
epson printer 1394.3 driver error mens permanent hair removal Align print cartridges Annual travel insurance 60 Laser tattoo removal mchenry bright cartridges Mitsubishi 62725 Hp 93 equivalent cartridge Adult swim the cartoon Abs wheel sensor remove saab freeware for adware viruses Farmers insurance truck s canon toner cartridge

niko berkata...

Mmg dah lama sungguh aku dok cari lagu Mencurah Janji di Daun Keladi nih... Aku dg Zaidi Sidek zaman dulu2 (1986) dok nyanyi sama2 lagu ni. Teruja sgt2 bila aku tgk nama lagu ni ada dlm ni utk aku download. Tapi syg 10000x syg, x dpt aa nak download - pasai apa aa?