Jumaat, Mei 05, 2006

MAAF daripada KerepeK

Nampaknyer minggu ini server 'savefile' yang KerepeK kerap guna betul2 mengalami masalah, maaflah.. masalah begini tidak dapat Kerepek bantu untuk selesaikan, kita sama2 sabar ajerlah hingga sistem kembali okey. Upload lagu tiada masalah tetapi untuk muaturun itu yang menjadi masalah. Email telah pun KerepeK kirim kepada 'Admin' 'savefile' dan jawapan yang KerepeK terima mereka pun meminta maaf dan akan menyelesaikan masalah tersebut secepat mungkin dan mereka berharap kita tidak berpindah perkhidmatan dan memberi sokongan kepada 'savefile'.
Walaumacammanapun sampai bila nak tunggu, jadi sebagai jalan altenatif KerepeK muaturunkan lagu ke 'TurboUpload.com', tetapi agak susah kepada KerepeK untuk upload lagu, tak apa sekadar menjadi bahan cubaan sahaja. Untuk mengguna 'RAPIDSHARE.DE', menimbulkan masalah pula kepada kawan2 yang mengguna 'LAN' (IP Sama) rasanya kawan2 semua faham.
Maaf.. kiranya lagu yang diminta belum tertunai lagi, nanti masalah sudah okey... Insya Allah adalah lagu2 yang diinginkan itu. Sesiapa ada cadangan/pendapat sila catatkan dibahagian 'CADANGAN'. Cadangan/pendapat yang baik pastinya akan diambil perhatian - Terima kasih. - KerepeK

12 ulasan:

sly berkata...

'TurboUpload.com' pun sama masalah dgn RAPIDSHARE..

Your IP address XXX.XXX.XX.XXX is already downloading some other file from this server. You have to wait until it is finished and after that you can download this file! Also, you can see this error if you working in some LAN and if you must share IP with other PC`s (somebody else in your LAN or wireless network downloading file from this server), in this case please wait few minutes and try again...Thanks.

tq kerepek.. jasamu di kenang!!

Tanpa Nama berkata...

bole try byk lagi file sharing server yg lain ... but most of them almost the same.. tak bole downloaded multiple files... e.g. depositfiles.com .. box.net.. tapi tak ingat.. which one yg boleh multiple download... will inform u kalau jumpa..

keep up the great work..!!

Tanpa Nama berkata...

kerepek try guna box.net..
boleh tahan gak shareware nih...easy..
bagi aku la..

Tanpa Nama berkata...

Mohon diupload lagu 'Bunda' dari MNasir. Lagu ni best betuii

Salam dari adik Syafie diBrunei Darussalam.
Umur 12tahun.

cik_com berkata...

tq kerepek...
besh la leh dloads...

cupinz berkata...

KerepeK...
dulu aku penah pakai yg nie..
http://beta.yousendit.com/

kira boleh la..

ataupon kenapa kerepek tak buat host/web sendiri, kalu nak bayaq mintala derma daripada user..

betoi tak kawan2!!!!!

Tanpa Nama berkata...

kerepek...apa kata guna putfile server..url

www.putfile.com

ana berkata...

kerepek...apa kata guna putfile server..url

www.putfile.com

Tanpa Nama berkata...

askum mr kerepek...
mr pooh nk suggest u ni...
apa kata u wat list lagu2 yg kwn2 kte nk tp u xde...maybe kwn2 yg lain ada...kita leh share2...ok x..?coz i xtau apa yg u ada n apa yg org lain nk...amcm..?

joeabduls berkata...

Asmlkm kerepek. Tlg cari lagu 'DIA' by Sweet Charity(copyright control dr lagu 'Wonderful tonite- Eric Clapton) dan lagu 'Cintamu terbenam dihatiku' dr Fauziah latiff. Pliz kerepek. Tq.

Tanpa Nama berkata...

abang kerepek naper nopus nak upload fail agak susah..nopus gune LAN..tak ader care lain ker abang kerepek

fakhrul berkata...

utk kesejahteraan sume..ape kata ko rehatkan dlu blog ni sehingga mslh dpt diatasi. tul x? ye la, drp tgk je xbole d'load...jgn wat utk bhgn klik d'load ke. ko tuka la info² je dlu. panas ati la xle d'load. bukan slh ko, ko mmg best. bnyk lagu latest aku dpt kt sini. ade award aku bg dah.TQ k. aku sokong ko!!