Jumaat, Mei 26, 2006

Lagu2 Rock Kapak



Ada yang kata KerepeK kurang beri lagu Rock Kapak, pas tergerak untuk pastikan betuk ker tidak!, jadi Kerepek pun kumpullah semua lagu2 Rock Kapak yang pernah Kerepek bagi pada kekawan dalam MUATURUN ni. Rupa-rupanya banyak betul ada lebih daripada 50. Dan terbuktilah yang orang kita (tidak semua) PEMALAS dalam bab mencari terlalu berharap benda yang dimahu ada di depan mata dengan lain perkataan mahu SUBSIDI sahaja, mahu benda free, itulah orang kita, orang Malaysia. Banyak perkara yang orang kita MALAS. Bab membaca pun antaranya, cukup MALAS orang kita! (Entah apa yang KerepeK tulis ni pun entah dibacanya ker tak!! - macam rasa tidak sebab TERKEJUTZ tengok lagu selambak banyak!) Pada yang membaca tidaklah MALAS, tahniah untuk anda, sebab tidak tergolong dalam golongan itu.. Selamat untuk semua!!
Mau muaturun, klik jerr tajuk2 lagu yang ada::
BPR - Seribu Tahun Takkan Mungkin
Junction - Akan Ku Kenang
K'rabat - Pertama Dan Terakhir
May - Dari kaca mata
May - Pelayaran
Search - Isi Atau Kulit
SYJ - Orang timur
UG14 - Bunga Larangan
Utopia - Mithali Cintaku
XPDC - Pelesit Mata Sepet
Ruhil Amani - Kawan
Tam - Sesat Dalam Gelita (OST Castelo)
Aris Ariwatan - 1 2 3 4
Exists - Masih Terserlah Ayumu
Lefthanded - Debunga Wangi
May - Sketsa Sebuah Cinta
Wings - Alam Barezakh
Ann - Cinta melankolia
Exists - Buat Kita
Ilusi - Puisi Cinta
Lefthanded - Seruan
Lovehunters - Terima kasih (sayangku)
May - Cintamu Mekar Di Hati
Wings - Rock -N- Roll Pie
Spider - Relaku Pujuk
Wings (Mus & Mael) - Nasib Kita
XPDC - Sakinah
Ella - Tinggal Tanda Tanya
Flop Poppy - Pilu
Flybaits - Cahaya Cinta
Flybaits - Cahaya Cinta
Fotograf - Di Alam Fana Cinta
Iklim - Bunga Emas
Kristal - Retorik Cinta
Lestari - Mahligaimu Dari Airmataku
Lestari - Sekelip mata kau berubah
M.Nasir - Suatu Masa
Spring - Kita Ditakdirkan Jatuh Cinta
Teachers Pet - Kasih Ku Pinjam Wajahmu
Wings - Bujang Senang
XPDC - Abadikah Tragedi
Akar - Baru Betul
Awie - Iris (Ai - Ris)
Data - Permaisuri
K'Rabat - Keinsafan
May - Gadis Bertudung Putih
Mega - Takdir Dan Waktu
Rausyanfikir - Satu Suara
Wings (Mus) - Blues Ular Sawa
XPDC - Talam Dua Muka
Ella feat Tam (Spider) - Dunia Batinku
Spider - Mungkinkah Terjadi
XPDC - Jangan Tak Mandi
XPDC - Lagu 3 Kupang
Metafora - Wasangka Cintaku
Sweet Charity - Musibah
Sweet Charity - Penunggu
Sweet Charity - Zakiah
Wings - Opera Hidup
CRK - Cinta Dan Airmata

13 ulasan:

sherrina berkata...

wah banyaknya...terima kasih, Kerepek :D

sayang76 berkata...

Well said kerepek... ;)Caya sama lu la...

unexistance berkata...

heheh, btul jgk tu
tp alangkah baik nya kalo gaji kte sm mcm lua negara :D xde subsidi pon xpe, no hal punya

kuku berkata...

kepek!! kalau nak sumbang lagu kat sini macmana ek?

SharmCos berkata...

best best.. saya dah lama cari lagu Flybaits/Fredo satu ni.. tak jumpa2 lagi.. tak ingat tajuk tapi kat korus dia camni aaa:

tapi keluargamu itu tidak merestui kitaa
hanya lagu ini aku dendangkan
biar mereka tahu aku kasihmu

tiada siapa yang dapat memisahkan
tak siapa pun hanyalah Tuhan

camtu ler lebey kurang.. sapa ada angkat tangan!

Tanpa Nama berkata...

bro krepek...mintak upload balik file2 nie...dah expired la

Tanpa Nama berkata...

kenape x leh nk download lagu may ngan lefthanded

Puteri berkata...

Kepek, cam ne ni, bila download je .. sume kate 'error ..file not found'. Frust giler le......

Tanpa Nama berkata...

pe hal sik error je ne!!
nyrap plak aku!!

Tanpa Nama berkata...

kerepek...apasal x leh download lagu kumpulan may??asyik error je ..frust la..lagu diaorg best giler terutama sketsa sebuah cinta dan ku dalam dilema

Metalz berkata...

Bro, minta tolong upload semula

Tanpa Nama berkata...

LINK DAH ABES R
X LEH DONLOD

Tanpa Nama berkata...

nape semua lagu file not found?
sy minat semua lagu kat atas ni...please update link..