Khamis, Mac 01, 2007

Paparan Baru

Rasa dan lama sangat guna 'template' yang berwarna kuning tur dan tadi pk2 mau tukar warna sahaja tapi akhirnya jadi tukar keseluruhan. Kali ini paparan lebih besar sikit daripada yang sebelum, untuk kepuasan mata memandang (hehe..) dan sikit mesra alam (entah mana mesranya tak tahu)
Ada komen tentang paparan baru? Silakan... Ops..! Jangan lupa klik pada tabung ayam dan baca apa tujuannya. Terima kasih pada semua KAWAN-KAWAN, TEMAN-TEMAN, PARA SAHABAT dan SEMUA-SEMUA yang datang kunjung ke blog MUATURUN ini. Terima kasih sekali lagi... - KerepeK

19 ulasan:

shrill berkata...

cayalah kepek...perubahan besar ni..cayalah..cayalah..cayalah..(bape banyak caya laa)

JoePerantau berkata...

Salam, Thanks Kerepek pasal tolong mempromote Projek Tabung Ayam yang dah dua tahun lebih usianya tuh. Semoga diberkati Tuhan.

Salam & Thanks again :-)

BluesMan berkata...

Cun la kepek. Sokong sama kepek. Yang paling best skali gambo kilat. Dan jangan lupa kita beri sokongan kepada kepek n mari ramai2 klik tabung ayam tu.

Tanpa Nama berkata...

blog semakin santekkkk..
ade projek joebangla sama..
baguihhh~~

Tanpa Nama berkata...

yesssssssssss, dah lama aku baca blog JoePerantau tuh, mulai archive dia September 2004 sampailah sekarang. Sedihnya menangis2 tapi lawaknya guling2. Teriam Kasih kerepek sebab menyatukan dua-dua blog yg paling aku suka. Yesssssssssssssss

Cuma satu aje, kalau blog tu di link kan ke halaman utama dia www.joeperantau.blogspot.com lebih baik rasanya sebab yg pasal Proejk Tabung Ayam tuh, entri dia Tahun 2005, dah banyak berubah. Dan derma pun dah banyak dia kasi.
Apapun, aku suka sanagt ni..yessssssssssssss
Hidup Kerepek! Hidup JoeBangla!

iEn berkata...

ehek2.. tol2.. sekali sekala nak gark pekene citarasa lain ngee!

Tanpa Nama berkata...

gelap le kepek,,,xnampak sgt.

Tanpa Nama berkata...

oklaa..not bad..suke2..color blue ni canteQ.bagos2..

KerepeK berkata...

Gelap sebab ikut kulit kepek .. hehe..

wise berkata...

perrgghhh... menarik beb... semakin ceria... all the best ;)

Tanpa Nama berkata...

hai...
nak buat request bole?

nak lagu "way back into love" OST citer music n lyrics. drew barymore n hugh grant.

tq

hamecca berkata...

ader lagu russia tak?

hamecca berkata...

ader lagu russia tak?

shrill berkata...

lagu rusia? adoi..kene g rusia lah kite kepek..carik lagu kat sana pulok

yveslengkuas berkata...

hahaha.... mmmmm... ok la tu.... I LOVE IT!!! cantik
!

Tanpa Nama berkata...

leh tak cari lagu cite mukhsin. Tajuk nyer hujan. Best la lagu tu.

MaraMieA berkata...

erm
nice layout lah kerepek
cun n can salute u

Tanpa Nama berkata...

Assalamualikum... Saya amat berterima kasih kepada kerepek dengan adanya website ini hehe... Disini saya ingin mintaklah kepada sesapa yang ada koleksi simpanan kesemua lagu lagu dari papa rock kita iaitu Ramli Sarip tolong uploadkan sebab saya amat meminati lagu lagu dari beliau, di harap kerepek dapatlah memenuhi impian saya yang tak seberapa ini TQ...

Tanpa Nama berkata...

sy x dpt download la lagu2 dari archive tahun yg lelama tu... dia kata FILE NOT FOUND.camner tu...