Ahad, Mac 25, 2007

AF5 - Aswad - Keranamu

URL sumbangan kekawan kita ::me - TQ
Muaturun, klik jerr tajuk lagu..
AF5 - Aswad - Keranamu
- tiada lirik, ada sumbangan? -

7 ulasan:

shrill berkata...

tahun depan aku nak...masuk AF..hehe MUSTI MASUK!

Tanpa Nama berkata...

Bila Aswad nyanyi lagu ni? Macam best giler je suara mamat ni...

admin berkata...

shrill nk masuk AF..silakan2..tp kene la test suara dulu..hehe..(",)
HPK

Tanpa Nama berkata...

BEST MUSIC ON INTERNET:
www.aryentainsengalicia.blogspot.com

shrill berkata...

Admin> MUSTI MASUK! pastu kene kick awal..kot.sbb tak mampu ar nak beli undi..

bluesman berkata...

shrill> kengkawan kat blog nie kan ramai...suruh la undi ko nnti

sahrulcdma berkata...

apa yg ada pada Aswad aku respect.
bagaimana pun dia. Aku sokong. tak le nak show aku ni fanatik sgt, tapi sekarang rakan baru utk dia yg memperjuangkan seni yg hidup tanpa mendapat semangat dan restu dunia dari kedua ibubapanya.
aku meletakkan kepercayaan pada Aswad utk dia berjaya dan terus majujaya dlm bidangnya.
dan aku harap agar dia boleh ber'loghat melayu kl campur k..Aswad