Selasa, Mac 13, 2007

Lagu:: Chelsea

URL sumbangan kekawan kita ::Baldi Biru - TQ
League Cup Winners! 1965, 1998, 2005, 2007
Muaturun, klik jerr tajuk lagu..
Chelsea 1
Chelsea 2
Chelsea 3
Chelsea 4
Chelsea 5
Chelsea 6

83 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

CHELSHIT!! aku meluat tengok fan-fan chelsea..tak semua la..bila team dah kaya,kuat,juara..tetiba je mengaku fan chelsea..bila tnya sejarah,rekod,legend chelsea..tak tahu apa-apa..pendek kata, fan chelsea ni tak tahu apa-apa.NOTHING! jangan marah haaa..sape sokong,tolong balas.sape tak sokong,tolong tengok je.

Tanpa Nama berkata...

aku sokong!! kawan aku ade yg berperangai mcm kau sebut tu. Dah la tak tahu apa2 tp sembang je lebih.Rata2 fan chelsea yg aku kenal, diorang ni baru berjinak dgn bola sepak EPL ni.Hingusan katakan..kahkahkah..aku support SPURS sejak 1998 lagi.Truly fan..Setia selamanya

KerepeK berkata...

Tetap sokong Johor FC

shrill berkata...

waaahhh dah ade dua jenama lori terbaruu, chelsea ngan manchester united yang mane lebih murah ek kepek?

Tanpa Nama berkata...

sembang kuat...yg ko sokong MU tu, liverpool, arsenal tu pehal? sebab ko sokong tu pun, team tu dulu tgh perform, tgh kuat...

aku nak tanya , knp ko tak sokong WBA ke...QPR ker..charlton ke? hah?
macam sial je...hahahahha

Tanpa Nama berkata...

aku sokong blacburn rovers..biar mcm cipan pun..aku layak dipanggil truly fan sebab aku sokong dah lebih dari 5 tahun! kat england..5 tahun adalah SYARAT untuk diterima jd warga kelab..sape sound, aku lempang kang! Hormat orang tua.. terutama fan chelsea.hehe

Tanpa Nama berkata...

Yang seko mamat kat atas tu anti MU,liverpool,arsenal..aku tahu dia fan chelsea..Suck la!! dah la main mcm hampeh..dapat 1 gol pastu bertahan smpai habis game..betul kata Sven Erickson.Chelsea boleh merosakkan SENI EPL! Aku lagi suka tgk Reading main dari chelsea..Ada ke suruh sokong WBA QPR? Abah kau!

Tanpa Nama berkata...

Penat aku donlot lagu chelsea nih..cam sial..nyesal jd fan chelsea. sori dude

Tanpa Nama berkata...

wah...ramai nyer komen...bagus2.. korang nk kutuk..kutuk la...bkn ganggu pun teloq abah hang kalo aku sokong chelsea pun kan?so pegi mati la man u fan and other yg kutuk chelsea fan

Tanpa Nama berkata...

sape la sengal gi dgr ckp sven erickson tuh..dia bkn pandai cam jose maurinho pun jadik coach..tgk la england..x kemana pun..dlm 2 taun sengah jose kat chelsea da 5 cup dia dapat...kalo korang kata dia guna duit..kat porto pun dia dpt cup gak haper...org kalo da dengki..x pueh hati..apa org lain buat suma salah..biasa la kan..org ati busuk mmg cam tuh

Tanpa Nama berkata...

haha, pundek lu la sokong blackburn rovers...team poyo...patut fans pun poyo nak mampuih..hahaha..
concentrate team ko korang la, nak sibok2 chelsea pehal...team sendiri nyawa2 ikan..hahahahha, bodohh

Tanpa Nama berkata...

Logik la dgn ongkos 30bilion cmtu dpt 5 cup..tapi sengal gak terbeli player macam haram macam sheva,ballack,kalou,bolarouz,gaji UK130,000..tapi main mcm haram..yg dah berambus tak kira lagi..assier del horno, robert huth,andrian mutu,sebastian veron,tiago,maniche dll. Aku tahu team aku kaya,mewah..Polisi beli player je aku tak puas hati.Beli tp tak study dulu.Aku lg respek wenger..bajet ciput tp manage team yg strong utk long term. beli,pakai jap,jual..huru-hara betul. Aku suka chelsea masa zaman gianfranco zola,gullit..walaupun rank 3,4 cmtu..tapi banyak score,attack pun byk,main pun cantik, kira enjoy la tgk walau kalah pun..sjak jose ni..main ikut policy 1-0.Main,dpt gol sebijik.bertahan smpai habis. AKU MALU TEAM AKU MAIN CARA MCM NI..ikhlas -chelsky-

Tanpa Nama berkata...

sabar yob..sabar..aku pun tak faham sape punya idea beli player yg tak bleh absorb cara EPL. Kenyon ke? Jose ke? or..Arnesen? ke Roman? mmg huru-hara chelsea ni bab beli player..aku mengaku sbg fan.Tapi aku tak puas hati selagi tak dapat JUARA champions league! Jose tu ganti dgn M.Karathu baru dpt CL CUP kot..bodoh punya jose..dah bagi duit ngko beli yg bukan-bukan! 5cup tak cukup ngokk!

Tanpa Nama berkata...

bodo org yg komplain stail jose..nih mesti kes x tgk chelsea main skang camner...jose dtg..dia beli byk pemain baru..ofkos la take time nak jd satu teammate yg kuat...tgk la result skang...camner?kalou tue muda lagi and he keep scoring what?tgk drogba..dulu suma kata bazir beli mahal2..musim kedua ada peningkatan and now he top scorer..bodoh org yg tgk bola separuh jalan nih...x paham bola x yah la complain..kalo korang tgk betul2..cara chelsea bertahan bkn nyer nk sampai abih masa..diorg bagi kat keeper supaya player dok tpt yg betul..fine aku respek wagner...dia pandai cr young player with high talent..tapi sian dia taun nih satu cup pun x der...pasal champion league relek aa beb..taun nih kalo lepas ngan valencia aku rasa ada harapan...penyokong yg x setia mmg akan kutuk team dia kalo main cam haram...as a fan we should be always backing our team...x kire aa kalo dier main dlm campionship ker league 2 or 3..da nama fan..setia laa bodoh!!

Tanpa Nama berkata...

haha nampaknya perang tak puas hati antara fan chelsea tengah hangat nie..kalau aku jadik korang(fan chelsea) aku tak kisah ape jose nak buat. TAPI korang patut risaukan kalau ROMAN yg quit!! memang KIAMAT la kat stamford bridge...jadi mcm Leeds united..huah huah huah..BODO fan chelsea nie. Instant victory,instant disaster lah!! (pujangga english) kata kenyon, bola ni mcm bisnes..tahu pulak..tp klau BISNES nk maju, kena ada MULA dari bawah (akedemi) CONTOHI akedemi Manchester lahirkan "golden of 1995" scholes,solkjaer,giggs,beckham,gary neville,phil neville,etc.KLIMAKS nya "TREBLES 1999"..CONTOHI akedemi arsenal pula, rata2 age 19-21 kalahkan skuad senior Liverpool,Spurs,Blackburn dan nyaris Chelsea kena balun..aku salute la kat wenger (bkn wagner la bodoh) Sekarang aku puji usaha Martin Jol nak ikut cara Fergie manage akedemi.Aku percaya Jol bleh bjaya mcm Fergie.Kalah masa mula2 nak NAIK ni mmg adat.Aku sokong fan Spurs kat atas tu.Plg baru, Moyes (everton) pun ada kata nak kukuhkan akedemi. Benitez pun mula cari2 player muda. oklah usaha semua club EPL buat mcm ni..Baru lah bleh kekal LIGA terbaik dunia.Chelsea ni ok..tapi kalau ROMAN quit..kami tepuk tangan!! Jangan nak poyo fan chelsea..roman dah bosan jose besar kepala..Thn depan LIVERPOOL ARSENAL ancaman utama.Chelsea ni kami tak risau.Robben pun dah kutuk team sendiri dan nak main kat barca.Lamps,terry tu silap hari mmg quit nti..jangan poyo fan chelsea..

Tanpa Nama berkata...

Wahh..terima kasih kepada saudara yg membri pujian kepada SPRUS.. kami yakin akan balun chelsea di FA CUP nti..hari tu dah cuak tinggal 3-1 kat tmpat sndiri..keh keh keh..fan chelsea seko tu emo btul la.DATANG BULAN KE BANG???

Tanpa Nama berkata...

CHELSHIT!

Tanpa Nama berkata...

chelsea ni suka menyibok..Essien,Robben,Mikel tu pun kemaruk nak rebut dari MU.

Tanpa Nama berkata...

Updated: March 16, 2007
http://soccernet.espn.go.com/feature?id=252463&cc=4716

DAILY STAR SUNDAY: Roman Abramovich is ready to sell Chelsea - sources in Russia claimed last night.

SUNDAY EXPRESS: Roman Abramovich is ready to sell Chelsea, sources in Russia claimed last night.

HAHAHAAHAHHAAA HAHAHAAH AHAHAHHAAH JUAL CEPAT!! GI MAMPOS LA CHELSHIT.Bermulalah episod hitam bg fanatik Chelshit..So, fan chelsea, aku offer tempat join team aku.TOTENHAM HOTSPURS..JANGAN MALU

Tanpa Nama berkata...

emo ker fan chelsea..yang aku rasa fan fan club lain lagi emo dalam nih..tah apa sebab tah kutuk chelsea...yang kata fan chelsea tue emo ler sebenarnyer emo..yang stat luahkan ke emo an pasal x suka chelsea pun fan chelsea..biasa la org kalo da x suke..sume pn salah..bia la kat dia..janji dia bahagia...bia la roman nak jual ker aper ker... aku x kisah punya....hak aku la nak sokong chelsea...x mintak sekupang pun dari hang kan?kalo pun chelsea jadi cam leeds united pun aku tetap sokong..dah mmg dari kecik spai skang..baru aku dapat rasa kelab yang aku sokong berada di atas..apa sal korang nak dengki?? coach liverpool pun akui..suntikan kewangan boleh naikkan liverpool..dulu masa roman beli chelsea org cakap duit x boleh beli kegemilangan dlm bola sepak..tapi bila da berjaya org kata ada duit boleh ler...ala org kalo da busuk hati mmg cam tuh..tapi aku pelik satu jer...apsal aa korang sumer emo sgt??padahal korang bkk dapat apa pun kalo chelsea ker..arsenal ker apa ke menang..just gembira dan dapat kutuk org..paling kuat sapa yang bertaruh tue(haram weh)dapat la wang...aku x emo..cuma bila dah org kacau aku..aku kena la betulkan apa yang salah..pasal akedemi..mmg jose kurang sket bab nih..tapi still ada perkembangan..terry dari akedemi apa..lampard menyerlah bila bersama chelsea..joe cole pun..cuma wright philips ada prob sket...glen jhonson pun dari akedemi chelsea..diarra da dapat france call...so bkan ke dari bawah bdk2 tue dtg??senang ckp cam nie la...org kalo da x suke..ati dier busuk..x abih2 kutuk2 org lain..dia bkn dapat apa pun..kepuasan jer plus dosa...padan muka org tuh...taubat ler
hehehe
assalamualaikum.

Tanpa Nama berkata...

pembetulan kat atas tue...yang stat luahkan ke emo an pasal x suka chelsea pun bkn fan chelsea..aku rasa fan man u....so x yah la nk jadikan itu point yer..pahami maksud aku

KerepeK berkata...

kepek tengok jerr... sokong penjaga garisn jerr

Tanpa Nama berkata...

haha sukati chelsea la nak beli sapa pun, duit dia, bukan duit ko. yang ko pi sokong kelab miskin tu pehal...bodoh nak mampus...hahahah

Tanpa Nama berkata...

SPURS 1 CHE 2

sori fan spurs...ko kene terima hakikat team ko kalah..dan ko teruskan la berharap dapat kalahkan chelsea di masa depan yer..
da tgk game chelsea??ko tau x maksud perkataan physco??kalo ko tau bagus laa..kalo x aku nak bagi tau..phyco nie ada la berkenaan ngan minda..ko tgk x smalam bile chelsea lead 1-0..dia main bg keeper..dia nak physco dak spurs jer...fan spurs da tetekan..pastuh player lagi la tambah tetekan..pastuh tup tup... 2-0.. kan da terkena..itu lah..ko tue bodo..x cukup ilmu..tatau apa jose pikirkan..kan dah prove tuh..tgk martin jol..dah lead 3-1...pastuh last2 draw 3-3..sebab x pandai main physco..bola x sepertinya dgn skill jer..stategi mesti ada...paham?
ok
c u again

Tanpa Nama berkata...

The Stronghold

spurs fan...igt x dulu mng ngan chelse 2-1??ingat x dulu korang draw 3-3??aku nak ingat kan korang..time korang menang dulu...chelsea without our best keeper..maybe in da world too.. petr cech...masa draw plak without our captai..best england defend..john terry..so cuba ko tgk bila 3 person tuh ada...cech,terry and carvalho..jgn la mimpi nak dpt gol yer..smalam penalti tuh nasib jer..caralho tackle bola tapi camner barbatov tue boleh lembik tah...nway lakunan yg menarik..dapat la penalti.aku malas nak belagak..tapi bila ko da stat kutuk..rasakan la pulak..pape pn x guna kita gaduh2.ok.jadilah penyokong kelab yg setia..anda akan rasakan kebestannyer

Tanpa Nama berkata...

Meanwhile, Mourinho is set to leave Stamford Bridge in the summer with a £8.1 million (RM55 million) kiss-off, according to "The Mirror".

http://www.mmail.com.my/Current_News/mm/Tuesday/Sports/20070320110219/Article/index_html

Tanpa Nama berkata...

The Stronghold, bg nama kat aku.. nak sign ko jadi pengulas bola RTM ganti hasbullah awang!

Tanpa Nama berkata...

• CHELSEA'S POSSIBLE FIXTURE PILE-UP

Sat, March 31 - Watford (a) - Premiership
Wed, April 4 - Valencia (h) - Champions League
*Sat, April 7 - Tottenham (h) - Premiership
Tue, April 10 - Valencia (a) - Champions League
Sun, April 15 - Blackburn (neutral venue) - FA Cup
Wed, April 18 - West Ham (a) - Premiership
Sat, April 21 - Newcastle (a) - Premiership
**Tue/Wed, April 24/25 - Liverpool or PSV Eindhoven - Champs League
Sat, April 28 - Bolton (h) - Premiership
**Tue/Wed, May 1/2 - Liverpool or PSV Eindhoven - Champs League
Sat, May 5 - Arsenal (a) - Premiership
***Tue, May 8 - Manchester United (h) - Premiership
***Thu, May 10 - Tottenham (h) - Premiership
Sun, May 13 - Everton (h) - Premiership
**Sat, May 19 - FA Cup Final (Wembley)
**Wed, May 23 - Champions League Final (Athens)


"mari kita lihat,di mana chelsea berakhir"Mourinho..Neraka buat chelsea

Tanpa Nama berkata...

*Sat, April 7 - Tottenham (h) vs chelsea..Premiership.

JANGAN ANGKUH SANGAT.. F.A CUP PUN TAK DAPAT LAGI..we will bounce back! kick ur ass!!

Tanpa Nama berkata...

apa nie spurs fan...
da kalah nak pukul lampard plak...
profesional la sikit
ok...
x mo gaduh2
nak gasuh2 g wwe ker
ok
keep ur cool high too


aku menulis bkn kerana nama
tapi kebenaran

Tanpa Nama berkata...

ITU FANS BARCA! SEE THIS..www.skysports99.com/news/archieve/44362/

Tanpa Nama berkata...

SEE THE AMAZING OF OT

http://www.manutd.com/default.sps?pagegid={3D311A73-611A-43C9-9852-82DF97917873}§ion=welcome

Tanpa Nama berkata...

lor...dak man u nie....
dah x der fan ker yg wat iklan kat sini...
fan barca ker??nape di tension ngan lampard aa??dah tue tgk perlawanan antar spurs ngan blues
x paham2
nyusahkan spurs jer

Tanpa Nama berkata...

"Jose Mourinho has lamented the fixture congestion which has put back Chelsea's potentially pivotal date with Manchester United" By that stage United, who are six points clear at the top, could have wrapped up a first title in four years."What can I do? I cannot lose a game to play Manchester United earlier in the season," said Mourinho.-skysports.com-

Tanpa Nama berkata...

LATEST NEWS

Barcelona have made Chelsea captain John Terry one of their priority transfer targets in the summer. (Daily Star)

Chelsea have targeted Frank Rijkaard as their new manager when they sack Jose Mourinho in the summer. (Independent)

Real Madrid president Ramon Calderon has hailed Chelsea boss Jose Mourinho as "exceptional". (Daily Mirror)

p/s: mourinho pernah bertahu pd press di england jika dia kena sack, dan berhijrah mana2 club..orang yg akan ditarik keluar bersama ialah LAMPARD! Wahhh..hancur chelsea..bayangkan..robben nak ke barca, terry 1st priority target barca, jose dan lampard ke madrid..pastu masuk lak rijkaad yg tak tahu menahu EPL..hancuss..chelsea

Tanpa Nama berkata...

hermm....
rajin tul anti chelsea nih cari brite ttg chelsea..bagus2
papae pn tgk je la akhir season nih
ok

Tanpa Nama berkata...

MALAYMAIL TODAY..

Barca eye Terry

BARCELONA are chasing Chelsea captain and defender John Terry.
Terry (right) is embroiled in new contract talks with the Blues and is reportedly unhappy with how the club has managed nego- tiations.

Milan eye Carvalho

Meanwhile, Italian giants AC Milan are closing in on another Chelsea defender Ricardo Carvalho.

The Mirror say the Portugal international, who has been outstanding this season, is being targeted by Milan and has served three years of his initial five-season contract, technically allowing him the right to “buy- out” the remaining two years of his deal.


Jose sack

CHELSEA’S Russian billionaire owner is ready to sack manager Jose Mourinho before the end of this season.
The Independent say such is the level of disenchantment with Mourinho that, it is understood, Abramovich has even considered sacking him before the end of this season.

Tanpa Nama berkata...

"Wahh..terima kasih kepada saudara yg membri pujian kepada SPRUS.. kami yakin akan balun chelsea di FA CUP nti..hari tu dah cuak tinggal 3-1 kat tmpat sndiri..keh keh keh..fan chelsea seko tu emo btul la.DATANG BULAN KE BANG??? "

SPURS dah kalah pun oi.........
Kesian dia2.Kesian dia2!Kesian dia2!Kesian dia2!Kesian dia2!Kesian dia2!
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Tanpa Nama berkata...

Arsenal midfielder Tomas Rosicky has labelled Chelsea "boring". (News of the World)

Tanpa Nama berkata...

chelpig ke chelshit? ke..chelsuck?

Tanpa Nama berkata...

tak abih2 nak kutuk chelsea...menang kena kutuk..kalah lagi la nak kutuk.perasaan dengki kianat tak sudah2.nie ler org melayu.bab gaduh,cari pasal,dengki, kianat mmg no 1.bodoh punya org..x abih2 dengki je keje dier

Tanpa Nama berkata...

take a look..wot Gael Clichy said about chelsea..PEACE!!

http://home.skysports.com/list.aspx?hlid=456858&CPID=8&clid=1&lid=&title=Clichy+backs+United+for+title&channel=&

Tanpa Nama berkata...

biasa la bila dah hebat ramai la yg anti. kalau dulu perebutan takhta cuma melibatkan liverpool, arsenal dan MU, skg tambah satu lagi team yg power...lagi menyusahkan diorang nak bersaing.

tapi aku rasa team2 tu semua ok je sbnrnya, yg mental tak sihatnya adalah fanatic fans yg selalu mengutuk chelsea...emo lebih sgt nmpk sgt la hangpa ni bodoh tak bertempat..haha

Tanpa Nama berkata...

yang bodohh sangat nk komen chelsea buat pa..pundekk mak hang lahh terburaii..chelsea tak kluar lg dr perebutan piala2 besar buat masa ni..yang lain da lingkup..aku tau mesti dorang nak mnang gak..so, xpyh la chelsea mnang..bagi je pluang kat mangkuk2 hayun yg xder 'batang' komen kat atas ni pasal chelsea..mcm kempunan je..memang bodohh & jahil...confirm xde kesabaran & belas kasihan..erti kata lain..KUAT mELANCAP!!!!

Tanpa Nama berkata...

wahh pandai kau melancap yerr?? mesti mak kau yg ajar kan?? sape yg kuat? nenek kau ke mak kau? pasal bola pun nak gadoh..haram btul..team kat malaysia satu pun ko tak nak support..aku nak rakam aksi mak kau melancap bleh tak?? nak msuk kat youtube.

Tanpa Nama berkata...

gael clincy ckp pasai chelsea pun nk heboh..kabut la mamat atas tue...gael tuh budak2 lagi..bkn takat mana pun...pelik aku...asal ada je kutuk chelsea kemain suke lagi..hermm

Tanpa Nama berkata...

Lyon midfielder Florent Malouda admits he would consider a move to Arsenal or Juventus.

Malouda also played down talk of a possible link with Chelsea, explaining that he was unsure which direction the club was heading in.

"Could my friend Didier Drogba attract me to Chelsea? There are a lot of uncertainties there," he said.

"Today can you say Mourinho will still be their coach next term?"

Tanpa Nama berkata...

Last Updated: Friday, 30 March 2007, 18:31 GMT 19:31 UK BBC SPORT

Robben set to miss rest of season

Chelsea winger Arjen Robben could miss the rest of the season after opting to have surgery on a knee injury.

Blues boss Jose Mourinho told Chelsea TV: "For me it's difficult to accept as he played two matches for his country.

"The next day he came here and he is injured. He needs surgery. We lose an important player maybe for the season." YESSSS!!!!

Tanpa Nama berkata...

pasai roben injured..its bad news..anyway nie la org anti chelsea canangkan..brite tak abis lagik...dia potong part nagetif jer...da positif thing is joe cole is come back!!hehe maybe he will play game at mastalla stadium againt valencia...hope he will do!ok fan chelsea..dun worry..season nih kte mmg byk player injured..kita da rasa ilang defend..ilang keeper..skang ilang winger..maybe next time kite ilang striker..its ok..kite masih boleh harungi 4 kejohanan lagi..skang da tinggal 3.that all!

Tanpa Nama berkata...

pasai roben injured..its bad news..anyway nie la org anti chelsea canangkan..brite tak abis lagik...dia potong part nagetif jer...da positif thing is joe cole is come back!!hehe maybe he will play game at mastalla stadium againt valencia...hope he will do!ok fan chelsea..dun worry..season nih kte mmg byk player injured..kita da rasa ilang defend..ilang keeper..skang ilang winger..maybe next time kite ilang striker..its ok..kite masih boleh harungi 4 kejohanan lagi..skang da tinggal 3.that all!

Tanpa Nama berkata...

"Pengurus Chelsea, Jose Mourinho jelas terdesak dengan menurunkan lebih pemain penyerang tetapi masih gagal mencipta jaringan yang dicari-cari" utusan malaysia SUKAN 2april 2007

jokol berkata...

fuck up lah roman...suke-suke je nak sack mourinho..babi lah yahudi roman nih..celaka yahudi!!!

Tanpa Nama berkata...

lagi sekali anti chelsea tulis berita tapi tak anih..hang nih sebijik la wartawan BN.kalo org PAS ckp,hang ambik part negetif jer...yg positif haprak pun hang x cite.lastly dlm game tuh chelsea dpt gak gol kan..mng gak 1-0...jose letak ramai penyerang sebab dia tau..dia bijak..x de makna nyer letak defend spai 4 kalo da watford x mo menyerang.taruk 3 dah la...hang bodo..x tau apa..yg penting jose dpt result yg dia nak.pham??da la bodo..bodo piang plak tuh!

Tanpa Nama berkata...

anih=abih

Tanpa Nama berkata...

hidup nik aziz!!!

LIM KIT SIANG berkata...

maghi kito pakat undi DAP!!

Tanpa Nama berkata...

ehhh? da jd ruang komen politik plak... machap election...hermmm 2 2 cina..jadik aku x sokong mana2...haram doh pilih pemimpin kapir...sian org machap..x de pilihan..tapi aku rasa kalo org PAS tanding kawasan tuh pun..org melayu sana bukan nk sokong pun...latest..indu ijok plak mampus..election lagik...hermmm..byk la duit habih...naik lagi la minyak..sian rakyat malaysia..termasuk aku.hampeh tul!

mat sabu berkata...

aku risau malaysia deal FTA dgn amerika.. apa kata korang?? volkswagen nk ambik proton tu pun kene teliti..zaman paklah ni mencabar betoi..

Tanpa Nama berkata...

bukan saja mencabar mat sabu...da mcm2 bencana kita dapat..memula tsunami..
pastuh banjir besar kat negeri yg pling jarang kita dengar banjir..sian org johor..pastuh minyak asyik naik..
sian rakyat malaysia...
huhu

Tanpa Nama berkata...

banjir johor tuh sbb maksiat kat sana lagi teruk dr KL.. pastu jual pasir kat singapore...

Tanpa Nama berkata...

Saturday's matches

Chelsea v Tottenham
We say: Away win

ESPNsoccernet.

http://soccernet.espn.go.com/feature?id=280562&lpos=spotlight&lid=tab2pos1&cc=4716

Tanpa Nama berkata...

sian ko....ko ada bet tak??kalo ko bet da la haram....kalah bet plak tue...
chelsea kat ground dia amat la susah nk d kalahkan...aku x ckap x boleh di kalah kan...cuma amat sukar....dlm primership...last kalah taun 2004..dlm euro last kalah taun lepas...tapi kita org sedar..byk lagi game nk d harungi nway hope chelsea dapat kekalkan result kemenangannyer...

for spurs fan..gud luck for ur euro campain...

Tanpa Nama berkata...

Jose Mourinho was quite positive about Chelsea's 1-1 draw at home in the first leg but I think the Blues are in a precarious position.

At home, you're looking for a win and a clean sheet and Chelsea didn't get either.

However, the position Valencia find themselves in is a tricky one because all they need is a 0-0 draw and they're through.

That presents a dilemma: do they play for 0-0 or go for the win?

How many times do you see sides in that position get caught between the two things and end up going out?

And the thing about Chelsea is they are so robust. Whatever the situation, they just keep on going.

So while I think I'd rather be in Valencia's position, I would never count out Chelsea pulling through.

Tanpa Nama berkata...

tapi finally chelsea go through...so what?

KEANO berkata...

KEANO: WE'D BEAT BLUES

Fergie's old henchman Roy Keane has also been fanning some flames of his own with comments he might regret next season if Sunderland get promoted. In the Daily Star he says: "I went to watch Chelsea to see their manager, to what they're all about and try and pick up different things. What did I make of them? I left before extra-time but overall I was disappointed with the game, I thought it was a poor match and I think we would have taken them on that performance."


Former Red Roy Keane has told Chelsea boss Jose Mourinho that his Sunderland side can beat the Blues, who moved to within three points of United after their 4-1 win at West Ham.

Tanpa Nama berkata...

nk tgk gak si keano tuh prove kan ayat dia..baru setaun jagung jadi coach da ckp beso..tue la org man u..tapi time jose ckp sket jer,,kate jose kerak....menatality lemah org MU....

Tanpa Nama berkata...

cakap banyak bole la...aku pun bole kata team telekom melaka boleh kalahkan Chelsea tp hakikatnya?
buktikan dalam padang la keane, tak yah cakap banyak...hehehehe

Peter Kenyon berkata...

CHELSEA FANS..... DULU,KINI, BODOH + TOLOL SELAMANYA...Tiada ragu-ragu tentang itu..

Tanpa Nama berkata...

ex-Red Nicky Butt has put the boot into Chelsea's title hopes by saying the public hate them and want United to win the Premiership. Butt was part of the Newcastle team that held Chelsea to a 0-0 draw at St. James' Park on Sunday. Thank you Butt..We loved you!

Tanpa Nama berkata...

chelsea!!!!!hidup chelsea...
ala MU'ntah(muntah) suka cemburu...
biasala orang yang bongkang akan kalah tak lama lagi..
hehe..time MUlose!!!!
setakat peniru kaki samba dari brazill(cristiano) tak takut la...
chelsea!!!!!!100x!!!!
2007 win again..
MU lose again..
haha....
suopporrrrttt chelsea....

kaka berkata...

NI LAHABAU MANA LAK SOKONG CHELSHIT?? macam kimak la kau..dah la main mcm sial..2nd half dah pancit kat stamford..tu lahh banyak melancap player chelshit ni...tu yg pancit dengan liverpool..apa-apa pun...MILAN VS LIVERPOOL at athens.. satu lagi..samba ronaldo tu memang solid dari portugal..ko tak sekolah ker mangkok?? tgk la betul-betul..bezakan dgn ronaldinho..pi web youtube.com. tgk betul2..cilaka kau sabahan

kaka berkata...

"suopporrrrttt chelsea....??" bodo bangat la fan chelshit nih..pergi sekolah la kau!! kecik-kecik taknak mampos..dah besar tak tau mengeja..

kaka berkata...

Peter Kenyon said...

CHELSEA FANS..... DULU,KINI, BODOH + TOLOL SELAMANYA...Tiada ragu-ragu tentang itu..



p/s: aku sokong 101%

Tanpa Nama berkata...

haha...MU"ntah" FANS MARAH...HAHAHA!!!!
TAKUT TEMPAT LAWAN!!!!
CHELSEA!!!!HIDUP!!!
BUKA youtube n open ranaldinho,
ronaldinho said... main ikut hati bukan ikut peniru!!!
haha...satu eropah sudah tahu skill samba cacat cristiano memang paturut!!!!
ahahaha....
MU akan kalan di milan!!!!
penyokong epl and english anti cristiano!!! bergaya tak sedar diri!!!!
chelsea!!!!!!!

Tanpa Nama berkata...

MU telah mati!!!!mu telah mati!!!!
MUNTAH or mu!!!
FUKSHIT mu FANS!!!
SALAM DARIKU SABAHAN GROUP MALAYSIA!!!!

Tanpa Nama berkata...

SABAH SARAWAK!!!AKAN TUNGGU CHELSEA

Tanpa Nama berkata...

ermmm kawan chelsea..jgn ikut rentak fan mu yg suke cari gado..org kalo kalah kat padang mmg nk gado kat luar...liverpool ari tuh harus beterima kasih kat riena sbb byk buat save...kalo x teruk da kena... anyway hopefull we will get quadruple.... forget about mu treble...

frank arnesen berkata...

kaka said...

Peter Kenyon said...

CHELSEA FANS..... DULU,KINI, BODOH + TOLOL SELAMANYA...Tiada ragu-ragu tentang itu..



p/s: aku sokong 101%


p/s/s: AKU PON SOKONG 102%

ex-chelsea 2007 berkata...

luahan aku yg takde kene mengena dgn mak ayah korang..ikhlas dari aku yg kecewa...


nampaknya team 500juta pound hanya mampu kutip 1 cup sahaja...itu pun cup paling hina..rendah..tak di pandang oleh team lain. Sbb tu aku tak heran team arsenal,manutd kerap sgt bg player muda main sejak 1993 lagi..aku malu...

Aku ingat lagi jose ego mengatakan pd awal musim "mari kita tengok dimana chelsea berakhir" selepas chelsea kalah dengan spurs. Sekarang 2nd place..yg pnting tak dpt EPL CUP!! aku tension...

terima kasih kpd abang ballack sbb masih lg tak dpt all-out ur pfomance..alahh main je mcm sial..bukan rugi apa pun..yg penting 100,000 a week abg ballack dapat!! cayalah abang ballack! apa yg abang buat kat tgh padang tu? main lari-lari je dah bleh dpt 100K yer..pemurah betul owner chelsea ni. aku kecewa...

terima kasih abang sheva (30mil pound) kerana score paling banyak dengan E.M.P.A.T GOL sahaja...4 GOL yer kawan-kawan..saya nak tujukan lagu khas adibah nor bertajuk "kau yang teristimewa" jgn takut..4 gol pun abg sheva dapat 80,000 a week! aku bengang..

terima kasih abang robbern yg suka sakit-sakit tu..next season sakit2 lagi yer..yg penting duit masuk poket!!! dok kat bench jer..kira main la tu.. aku pasrah..

terima kasih abang boularouz yg suka kumpul koleksi kad kuning dan kad merah yg cantik2 tu..hobi abg tu best arr...next season buat lagi yer..kad dapat, duit pun dapat gak..bertuah betul abg ni.. aku geram...

terima kasih gak abg lamps..season ni abg main best! mcm sial..aku meluat...

aku yg kecewa...1 cup jer...sack jose!!!

ex-chelsea 2007 berkata...

aku doakan team haram ni kalah kat final fa cup..aku yakin bangat akan kalah

Tanpa Nama berkata...

ex-chelse...tul ke ko nie fan chelsea sblm nie??kalo ko betul aku x caya la...x pun ko nih mmg keturunan lidah bercabang...
saje la nk pakai nama ex-chelsea...tapi benornyer fam team mana tah...1st season..normal la x impress..drogba pun ambik masa apa...chelsea byk sgt hadapi masalah pemain cedera...2 keeper out serentak..terry injured..joe cole..roben..ko tau pun kan yg byk pemain chelsea injured...boularouz..ok..mmg dia x main ngan elok..aku pun x minat dia main..dia x pandai sgt nk tekel pemain lawan..slalu terima kad..pape pn next season kita cite la....pasal FA cup...kalo chelsea x dpt..aku akur..mana x nya...jose sendiri kata dia x dpt senarai kan 16 pemain tuk final..yg dia ada 15 je.ramai sgt injured..kalo kalah nk wat cam ne..terima je..next season harap x de la byk sgt injured...apsal ko kate team chelsea team haram??suke suke ko jer nk kate team nih team haram...

x de moral punya org...bodo..tuli...

Tanpa Nama berkata...

ex-chelsea....mana ko??
cakap cam best...

Tanpa Nama berkata...

korg ni semua mmg bodoh lah! hahahahahaaaaaa!!!!!!!!