Ahad, Mac 18, 2007

AF5 - Konsert 1

URL sumbangan kekawan kita ::Aznil - TQ
Catatan AF5 - Konsert 1 oleh Pakcik MMA
Catatan AF5 - Konsert 1 oleh SultanMuzaffar
Muaturun, klik jerr link utama..
AF5 - Konsert 1
- antara lagu yang dinyanyikan -

▪ Angkat Kaki - Sheeda : Dinyanyikan oleh Fatin
▪ Akhirnya Kini Pasti - Anita Sarawak : Dinyanyikan oleh Zana
▪ Tak Ada Logika - Agnes Monika : Dinyanyikan oleh Noni
▪ Bersamamu - Siti Sarah : Dinyanyikan oleh Mila
▪ Kau Pergi Jua - Adam Ahmad : Dinyanyikan oleh Heliza
▪ Aku Masih Setia - Dia Fadila : Dinyanyikan oleh Diya
▪ Tanpamu - Farawahida : Dinyanyikan oleh Dekna
▪ Ka-Ching - Shania Twain : Dinyanyikan oleh Candy
▪ Harapan - Fazli Zainal : Dinyanyikan oleh Shawal
▪ Menanti Sebuah Jawaban - Padi : Dinyanyikan oleh Rizal
▪ Balada Pemuzik Jalanan - Search : Dinyanyikan oleh Farha
▪ Milik Siapakah Gadis Ini - Sudirman : Dinyanyikan oleh Ebi
▪ Uptown Girl - Westlife : Dinyanyikan oleh Dafi
▪ Janjiku - Sofaz : Dinyanyikan oleh Afiq
▪ Pangeran Cinta - Dewa : Dinyanyikan oleh Aizat
▪ Aku Hanya Serangga - BPR : Dinyanyikan oleh Aswad

24 ulasan:

KerepeK berkata...

Maaflah cakap kepek belum nampak siapa yang best lagi bila kepek ulang tengok dan dengar berkali2.. yang best sikit tengok dan dengar adalah c Heliza.. ok dia!!

ris berkata...

aku setuju kepek...heliza kewl...

Tanpa Nama berkata...

WHATS UP JOE!!! (FARHA) Vokal bagus siut.. tinggi

min_ah berkata...

a'ah la kepek.. tak sapa yang kick lagik la nih.. heliza yang ok pun..

shrill berkata...

aku tak sempat tgok ar citer ni...kejee...

bluesman berkata...

rajin ko keje yer shrill

shrill.. berkata...

cari duit tuk bini muda ahh bluesman

paik berkata...

kepek...b0leh x letak lagu yg dnyanyikan oleh penyanyi asal tiap2 konsert????baru best....arragment music x best la....

BluesMan berkata...

bini muda yg no brape tu shrill...hehehe

shrill berkata...

BM>hehe er ko kenal fifi bersamamu tu tak..haaa dia lah bini mude aku..kehkehkeh

shedd berkata...

sume mcm x best je...hehehehe

Tanpa Nama berkata...

Candy lagi besh ar.. Kepek..leh tak bagi video konsert1 AF5? tq kepek..

Tanpa Nama berkata...

haah..nk videoclip each konsert eh..setakat ni heliza la cm ok ckit..

Tanpa Nama berkata...

afundi "katak g-string" sapa? tanye kepek

Tanpa Nama berkata...

Semua hampeh, sora tak sedap except Heliza tu kira ok ler. Tu pun ada iras2 ct Nurhaliza skit2. Takde identiti sendiri.

Tasha berkata...

DAFI IS DA BEST!

Tanpa Nama berkata...

eh lagu fatin nyanyi tak de ke?
tlg upload bleh

isabella berkata...

huhuhu

isabella berkata...

mane semua ni.senyap je

Tanpa Nama berkata...

BEST MUSIC ON INTERNET:
www.aryentainsengalicia.blogspot.com

Tanpa Nama berkata...

heliza xok sgt kot....aswad ngan fatin yg ok....dafi???harap mke je la.....

Tanpa Nama berkata...

kerepek,xde pon lagu fatin tajuk angkat kaki? nk d/load aaa..sore fatin best sgt!

Tanpa Nama berkata...

nak request lagu fatin..angkat kaki...tak kisah lar kalau ada suara aznil memula tuh

eina berkata...

hai sumer.. sy ina.. sesiapa ada mp3 aku hanya seranggan-BPR. e-mail ina k.. eina8086@yahoo.com.my