Khamis, Jun 08, 2006

Salmiah Hassan - Gelombang

Sebuah lagu lama dalam tahun 80an.
Nota: Lagu ni sejak 7th Jun, 2006 lagi sudah ada, tetapi sebab tak cari hanya mintak saja maka tak jumpa lah. PESANAN :: gunalah FREEFIND yang telah disediakan untuk cari lagu yang diinginkan, bila pasti TIADA, barulah mintak. Lagu ini bawa kedepan sebab kesian pada nickname :: Musicploitation:: tengok nick ganaz tapi...!! (Agak TERKEJUT GAJAH baru jumpa Blog ni dan nampak2 lagu selambak banyak, teruja habis sampai tak reti apa nak buat.. Kisahnyer) Sampai gelak sakan makcik Salmiah Hassan tengok :: Musicploitation::

Mau muaturun, klik tajuk lagu:
Salmiah Hassan - gelombang
Nasibku dirundung malang
Sederas gelombang
Menghempas di pantai
Semalam aku ternoda
http://muaturun.blogspot.com
Dalam sinar cahaya di jendela
Tiada esok lagi
Gelap masa depan
Sinar hidup ini tiada erti
http://muaturun.blogspot.com
Hidupku seperti badai
Tak henti gelora
Musnahlah segala
Perasaan dan harapan
Untuk hari esok tiada lagi
http://muaturun.blogspot.com
Oh Tuhanku
KepadaMu ku pohon ampun doa restu
Lindungilah daku yang tidak berdaya
Di bumiMu ini

12 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Just thought I'd let you know about a site where you can make over $800 a month in extra income. Go to this site   MAKE MONEY NOW  and put in your zip code..... up will pop several places where you can get paid to secret shop, take surveys, etc.  It's free.  I found several and I live in a small town!

Tanpa Nama berkata...

Just thought I'd let you know about a site where you can make over $800 a month in extra income. Go to this site   MAKE MONEY NOW  and put in your zip code..... up will pop several places where you can get paid to secret shop, take surveys, etc.  It's free.  I found several and I live in a small town!

sherrina berkata...

ada satu lagu Salamiah Hassan yg fofular sgt tu...aku tak ingat tajuknya tapi aku ingat video clipnya dia buat dia kene kurung dlm penjara....lagu apa agaknya? famous bangat lagu tu...

Tanpa Nama berkata...

SUSAH NAK MUATURUN LAGU GELOMBANG

Tanpa Nama berkata...

BOLEH TAK CARI LAGU JOGET BERHIBUR ADIBAH NOOR

Aida aris berkata...

Boleh tak bagi lagu2 Julie Remie
spt Korban percintaan, Abang sayang adik sayang, cantik molek.
Terima kasih.

Tanpa Nama berkata...

ada tak lagu2 azlina aziz? payahnya nak cari..guna free finder pun tak jumpa..

musicploitation berkata...

Thank YOu!!!!!!!!!!

Sorry la beb namanye ganas tapi I tak hahaha.Muaah!!

Tanpa Nama berkata...

psl file not found.........???????????????????????huhu...(dlm nada sedey..)

Tanpa Nama berkata...

pakcik dah lamer cari lagu nih...dah jumpa tak boleh lod pulak...mintak tolong lod balik lagu nih...terima kasih nak kerepek...

Tanpa Nama berkata...

HELPP!!! Both her songs are no longer exist... Can modre reload it back?

Tanpa Nama berkata...

hi. ermm
bleh x uploadkan balik lagu nih.
ade seorang tu berhajat sgt ngan lagu ni.
nak penuhkan dia punya permintaan
orang tua punya hajat. tq.