Khamis, Jun 22, 2006

Scorpions - Rock You Like A Hurricane

URL sumbangan kekawan kita ::mamamanjee - TQ
Nota: lagu format WMA..
Muaturun, klik jerr tajuk lagu..
Scorpions - Rock You Like A Hurricane
- tiada lirik, ada sumbangan? -

7 ulasan:

Naddie berkata...

Haha, dah lama tak dengor lagu Scorpions :P

By the way, tau tak lagu yang lirik dia cam gini?

di remang cahaya bulan ku menanti dirimu bawaku b'sama dalam dada
ku panggil2 namamu nyanyikan lagu
ku menjelma dalam cinta


Tak ikut urutan ah, tapi lebih kurang cenggitu... dah lama nak tau penyanyi & also tajuk lagu tapi Era x pernah2 nak bagitau betul2 :( Kalau sesape tau, tolong la bagitau ek - kalau ada mp3 dia lagi best ;) Lagu dia cam jazz sket - mula2 ingat lagu Indonesia, but lyrics takde plak ayat bahasa Indonesia.

Naddie berkata...

Btw, lagu yg kat atas tu penyanyi dia perempuan & there's a guy sort of rapping, too. Help?

Eva berkata...

Ada tak lagu Rihanna - Unfaithful?

die_tonite berkata...

Salam,
baru terjumpe blog ni. Byk betul lagu :p. Ade tak lagu Pak Pandir yg 'ade mate pandang,ade telinge dgr, ade mulut diam' tu?

Lagi satu, lagu terengganu kite, Saleem. Thanx berat

Tanpa Nama berkata...

ade x lagu november rain?

Baby_Na berkata...

nak lagu rihanna...unfaithfulllllllll..plzzzz..bleh la kerepek...(^,^)

KHAIXER berkata...

wei aku peminat Puffy AmiYumi yang agak terkenal di US boleh letak lagu diorang tak.