Khamis, Jun 15, 2006

Lagu-Lagu Ella

URL sumbangan kekawan kita ::highcity06 - TQ
Muaturun, klik jerr tajuk lagu..
Ella - Nuri
Ella - P.P.P
Ella - Menanti

8 ulasan:

AzaLia suE berkata...

hai krep...lagu2 dlm album Ella "Puteri Kota" byk yg best2 tp dah xde dipasaran. lagu2 spt sangkar kerinduan, tiada tangis lagi dll cukup payah nak dpt...klu pun ada yg dimuat/rakam semula...x sehebat album puteri kota...klu krep ada 1 album tu....blh la contact me...dah lama sgt aku cari album tu...thankz

Tanpa Nama berkata...

Hi boleh tak sesiapa saje post lagu-lagu Ella yang berikut:?

Penawar
Sepi Sekuntum Mawar Merah
Sembilu
Pengemis Cinta
Hati diPadu

Terima kasih banyak-banyak!

Tanpa Nama berkata...

Hi,
Ada sesiapa boleh post lagu2 Ella dari albumnya Ella-USA tak?
Plz... rindu nak dengar lagu2 lama dia..
Thanks!!

manz5249 berkata...

aaalah..kerepek,carikanlah lagu ella yg. lelain..

Tanpa Nama berkata...

lagu ELla pleaseeeeee...

Saya nak lagu KASIH DALAM BIACRAKU, NILAI MANUSIA, YANG SELALU HILANG, DIRENGGUT KASIHAN....

lagu ni dah lama...masa tahun 1991 cam tu....dah lama, susah sangat nak dapat lagu ni...anyone ada tak lagu ni?? Pleaselah forward kat saya???

Tanpa Nama berkata...

sy nak lagu ella sembilu tlg la

Tanpa Nama berkata...

kenapa file not found...frustnyerr

lenn0n berkata...

tumpang lalu... meh try masuk cari kat blog aku... mana la tau ade lagu ella yang korang berkenan.. :)