Isnin, September 04, 2006

Spider - Buat Sang Puteri

URL sumbangan kekawan kita ::farah - TQ
Muaturun, klik jerr tajuk lagu..
Spider - Buat Sang Puteri
- tiada lirik, ada sumbangan? -

7 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Sedap lagu nie...

boleh minta lagu MLTR tak...

Tajuk Dia 'YOU TAKE MY HEART AWAY'

Harap Dapat Dibantu..

TQ

Tanpa Nama berkata...

Sedap lagu nie...

boleh minta lagu MLTR tak...

Tajuk Dia 'YOU TAKE MY HEART AWAY'

Harap Dapat Dibantu..

TQ

Tanpa Nama berkata...

Ehem... Ada tak lagu Sehari Tanpa Suaramu??? Dah tak ingat nama kumpulan dia tapi saya tau tahun 80an memang hot lagu ni... Kalau ada lagu2 kelakar dari Isma Aliff pun orait jugak...

azab kuburz berkata...

nak lagu punch card.. lagu sudirman

achualiya berkata...

kerepek, tq adakan blog ini. byk nyer lagu-lagu lama. Nak mintak tolong upload balik lagu-lagu korea yg ada dlm bulan june boleh tak? Tq

Tanpa Nama berkata...

BRO papa hal pown blog ni la aku rase OK.....4 now ler... TP uall mmng best aku DPT gak lgu yg aku carik... bole x korng tolong crik lg lahu2 oldies.. mcm air supply... per lagi ek... jnji lagu dulu2...OK... all da best

Tanpa Nama berkata...

Buat Sang Puteri (Spider)

hilang mentari
ada yang tinggal
rembulan kegersangan

yang meratapi
cahaya hujung malam di kala sunyi

hilang kekasih
ada yang tinggal
pemuja kesepian

yang melayani
puisi cinta buat sang puteri

pedihnya hatiku yang terguris
kalau bisa terzahir ke nyata di sini
langit nangis
oh… oh…
http://www.free-lyrics.org

kerana dirimu duniaku terlepas
kerana kerana kau ku bernafas
kerana tanpamu semangat jadi tewas
kerana kerana kau yang teratas

segala apa
biarpun jiwa
aku pertaruhkan jua

asalkan saja
dikau bersama diriku
selalunya