Ahad, September 03, 2006

Pretty Ugly - Diari Seorang Lelaki

muaturun, klik jerr tajuk lagu..
Pretty Ugly - Diari Seorang Lelaki
Pretty Ugly - Diari Seorang Lelaki - (Versi Akustik)

- lirik sumbangan : (ramai yg kirim mail bagi lirik TQ)
Dari semalam ku tunggu
Fikir kau pulang ke pangkuanku
Ku dengarkan lagu cinta
Pilihan terbaik kita
Ku mainkan cd berulang
Lupakan segala ucapan
Perpisahan yang kau pinta

C/O :
Benar dikau ku cinta setiap detik ku puja
Kau sering perhatiku sambil belai rambutmu
Tak ingin aku lupa kenangan yang tercipta
Belikan aku diari ku tulis setiap hari

Terjaga dari tidurku terima panggilan dari jauh
Katakan saja kau rindu setahun ku hilang arah
Ku tempahkan tiket sehala malam ini kitakan bertemu
Tunggu di bawah lampu

Bridge :
Bercinta, berkasih bagai Adam dan Hawa
Bergaduh, selisih buat kita sempurna
Janganlah dipendam luahkan perasaan
Tiada benci, iri hati itulah destinasi

12 ulasan:

sherrina berkata...

thanks for sharing. nak request Aku yang kau pangggil sayang oleh Khirul Idlan, boleh :)

keep on blogging :)

reef berkata...

lagu2 Shaggy ada tak? Angel, it wasn't me... TQ.

Tanpa Nama berkata...

lirik pretty ugly diari seorang lelaki boleh didapati di http://myeverything.blogdrive.com

damnlyweird berkata...

sker lagu ni....

boleh la kalahkan lagu indon....

terus perjuangkan music band dari Malaysia....

biar setanding indonesia....atau better than Indonesia...

Tanpa Nama berkata...

lagu nih best aaa....

shadz berkata...

best arr lagu ni...;)

Tanpa Nama berkata...

plz masukkan lagu belaian jiwa, kau pergi jua degn rindu serindu-rindunya aku nak sgt lagu 2 cari merata tp x jumpak

Tanpa Nama berkata...

ska giler lagu nie!!!
TQ...

pumpkin-workshop berkata...

Lagu ni memang behhh!!!! Tapi aku request lagu Spider - Dari Tinger Ke Tulang mananyer????!!

Peace kerepek! Jgn marah aaa....

Tanpa Nama berkata...

lagu nie best TAPI ada tak lagu 'YOU TAKE MY HEART AWAY'
DARI MLTR JUGAK..

Tanpa Nama berkata...

video spider - telinga ke tulang

http://www.kalcha.com

Tanpa Nama berkata...

hoho...lagu ciplak boleh aaa...
pretty ugly ciplak lagu "sunday mornings- maroon 5"...
patut aa famous pun.....bosan giler lagu melayu skrg nie...nak famous gi ciplak lagu org je...