Sabtu, September 09, 2006

Lagu2 Sweet Charity

URL sumbangan kekawan kita ::popOK - TQ
Muaturun, klik jerr tajuk lagu..
Lagu2 Sweet Charity

- antara lagu yang ada -
Dia
Raja Kumbang
Sama Sama Merasa
Dendang Remaja
Kamelia
Bulat Bulat
Musibah
Apa Khabar Sayang
Arahan
Mengapa Sangsi
Jangan Tak Jadi
Dalam Kerinduan
Perjalanan
Penunggu
Haji
Nada Penyesalan
Terharu
Curiga
Zakiah
Dekatlah Padaku
Jangan Biarkan
Pelarian

9 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Ada lagu dengan nafasmu ke dari samson?

Tanpa Nama berkata...

boleh tukar dari savefile ke filecarco

portdy berkata...

tak leh download. dia kuar status :

HTTP Server is not alive. Please try again later!


please reupload yeah

tq

Tanpa Nama berkata...

server savefile ni selalu hang dan download dia slow sangat pas tu tak leh simpan lama lak tu.........

mohamad asraf berkata...

yahoo! akhirnya dapat gak dolod lagu2 lama Sweet Charity ni...tq bro!

Nik Azamzuri berkata...

aku tgh mencari lagu raya sweet charity. aku tak ingat dh tajuk dia. PlzzzZZ!!! kalo ada tlg uploadkn.

NikAzamzuri berkata...

haa!! tajuk lagu hari raya dari sweet xsilap aku, Riang Hari Raya ke, Ria Hari Raya tahh..

niko berkata...

Mmg dulu suma kaset sweetchrty aku ada. Tapi bila zaman kaset dah berlalu & zaman CD menjelma, sukar nak cari lagu2 sweetchrty. So, t/kasih kpd yg sudi upload. Lagu 'Apa-Apa Saja' & lagu2 instrumental (album Batu) xde ke?

NikAzhar berkata...

Mintak jgk lagu Berita Gempa & Jinak Merpati