Jumaat, September 01, 2006

Siti Nurhaliza - Cahaya Cinta

Ini adalah lagu terbaru Siti yang dinyanyi masa malam persandingannya. Rakam terus daripada video kawinnya, kalau ada masa akan kepek edit/buat video. OK!
Nota: ada yg kata dgn savefile tak dpt DL itu sebab ada Filecargo..

Muaturun, klik jerr tajuk lagu
Siti Nurhaliza - Cahaya Cinta - [savefile]
Siti Nurhaliza - Cahaya Cinta - [filecargo]

dia telah telah menentukannya
kita bertemu dan bercinta
inilah oh takdirnya
bukan kerana harta
inilah citra cahaya cinta

pintu hatiku telah kau buka
tak mampu ku menafikannya
kejujuran diberi
kasih datang terhenti
ini bahagia yang ku cari

sayangi daku
peluklah daku
janji dengan ku
semai cinta nan satu

tuhan menguji
takkan berhenti
hanya ku pinta
sama setia menjaga
hingga ke alam syurga

16 ulasan:

Sueaqmal berkata...

saya tak dapat upload/download file daripada blog kerepek sbb akan kuar ini:
Your download should begin shortly.
If it does not, try Download file now

KerepeK berkata...

dload, klik ajerlah ayat yang bertulis ::: try Download file now :: maka dload lah dia - apalah susah!!

Pujangga Malam berkata...

Kita pun dah cuba.... Masih tak dapat... Jgnlah marah org tu kalau ye pun... Kalau org lain mcm kita ni pun tak dapat jugak, mungkin ada betulnya cakap Sueaqmal.

KerepeK berkata...

kalau mcm itu tidak tahulah nak kata apa.. Sebab bila terima aduan tidak boleh DL kerepek terus uji dgn beberapa jenis browser spt : Firefox, Opera dan pastinya IE, tiada masalah timbul spt yg dikatakan. Bukan dgn 1 PC tetapi 2 PC dan 1 notebook, begitu juga tanya pd lain kawan, mereka kata OK.. tiada masalah. Maaf kalau tidak dpt DL.
Kemungkinan lain tidak dpt DL kerana anda dihalang oleh firewall tmt anda.. itu agaknya - Terima kasih...

Tanpa Nama berkata...

selamat mencuba utk men"download"...aku ok jer...speed tak cukup la tu..lembap giler....

Doakekasih berkata...

Tma kasih dgn lagu baru ct ni.. Takde masalah downloading. Senikata rangkap akhir tu Tuhan memuji atau Tuhan menguji?

takminatsgtkat siti berkata...

Krepek, lagu ni ko rip dari video masa siti nyanyi live hari tu ke? sound quality excellent banget, dgr mcm datin tu rakam dlm studio jer. Thanks anyway..

Tanpa Nama berkata...

kerepek bagus coz memenuhi permintaan pelagan spt sya yang minat sangat ngan ct mcm lagu ct cahaya cinta. thank kerepek...

Tanpa Nama berkata...

para kedua, baris ke 4:
kasih takkan terhenti

yg lain dah betul.

Tanpa Nama berkata...

kerepk mcm nak request lagu ah????

Tanpa Nama berkata...

ada lagu lainlah fail download dari filecargo..
harap dapat 'cantikkan' lagi nie..
tqvm.

Tanpa Nama berkata...

sorie.. salah bagii maklumat
ada lagu lainlah fail download dari filecargo..
harap dapat 'cantikkan' lagi nie..
tqvm.

aween berkata...

bhgn downloud memg x der masalah la..memg memenuhi citarase...
tp ct nmpk cntik sgt......

ctdk berkata...

hello...eh apelah...boleh lah donload...time kasih eh...sayang awak

Tanpa Nama berkata...

aku xder masalah pun download lagu tu...kowang yang x reti download kot...kalau tak boleh jugak maybe server bz sangat...download ajer waktu lagi....lagu ni aku masukkan dalam blog aku http://apa-sajer.blogspot.com siler laa jenguk web aku jugak ok....ada gambar siti nikah saiz besar....

taksukectsejakkawindk berkata...

'takminatsgtkatsiti'...memangler sound quality baguih...dah tentu minah tu nyanyi miming malam tu....hahahha...betul tak kerepek...