Ahad, Ogos 13, 2006

Video konsert AF4 2006

Ini ada KerepeK beri link URL untuk muaturun video konsert AF4 daripada minggu pertama hingga ke akhir. Untuk makluman korang apa yang korang muaturun ini adalah link URL nya sahaja dulu, bila sudah muaturun barulah 'copy n paste' link URL yang telah diberi ke browser anda.. TQ jangan tak tau pulak...

muaturun, klik jer dulu kod URL ini:
=filecargo.com=
Konsert AF4 2006
=savefile.com=( sudah ok )
minggu pertama hingga akhir

16 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

tolong bagi lagu kumpulan ways "warkah buat kekasih" .. Thanks..

Doakekasih berkata...

Tma kasih banyak2 share file ni... Sayang saya tak jumpa blog ni dulu, banyak URL songs yang saya suka dah expire. Takpelah yang ada sekarang ni pun dah cukup memuaskan hati. Thanx.

kaptenjasparrow berkata...

Thanx so much..
banyak lagu2 best kat lam ni..
saya dah lama mencari lagu 'Gadis & bunga' by Rahimah Rahim tak sangka ada kat cni..tapi dah expired..

Terima Kasih skali lagik buat kerepek,boleh saya tahu lagu Cinta Pertama by Dharma Harun ada tak dalam simpanan saudara?sebab ni salah satu lagu kegemaran saya.
TQ

Tanpa Nama berkata...

Banyak lagu yang disediakan didalam nie...
Saya nak mintak satu lagu dari kerepak..
Lagu dari kumpulan Riyardh..
penyanyi..Akhil hai..
Tajuk lagu...kalau tak silap Hanya ketenangan

Lirik lagu..
Setiap sesuatu yang dimiliki..
semuanya tak kekal lama disini.
setiap kali ku ingin menyanyangi
Terpaksa ku fikir berulang kali..

Tak Rela aku..
Bakal ditinggalkan..
Tersiksa kekecewaan..

Ku mengharungi..
setiap liku kehidupan.
Dengan Rasa waspada..
Yang ku bimbangi..
diku tergelinciran.
dan menyesal seusia...

Kalau kerepak ada lagu tu boleh tak attachkan..

Sekian
Terima Kasih..

Tanpa Nama berkata...

tolonglah saya...saya nk lagu2 ni,,,tp saya tk reti nk download...mcm mana...huhuhu

Tanpa Nama berkata...

kepek............... sya nak semua video diatas tapi tak tau nak save mcm maner??? minta tlg saper2 yang tau plzzzzzz.......... ajarkan..........

Tanpa Nama berkata...

salam...
boleh tolong ina tak??
ina nak lagu Yazer AF3..Cinta Zaman Berzaman...
tolong yeee...??
pleeeaaseeeeee.............

puteri berkata...

hi...nak mintak tolong kat kerepek ader tak lagu nyanyian JayJay Kau Laksana Bintang...nak sgt lagu tu...tq....

popok berkata...

lagu Gadis Dan Bunga akan popOk masukan kat sinih... carilah kat Rahimah Rahim

Tanpa Nama berkata...

tlg bagi lagu supermassive black hole-muse bole... dh lame cari tak jupe2..

Cipan Angkasa berkata...

kerepek, nak minta tlg carikan lagu aerosmith, dream on(live) dari album soundtrack'Last Action Hero', mmg gempak giler lagu tu, harap blh tlg carikan

Tanpa Nama berkata...

Hello,
nak kasi pendapat..savefile selalu down..saya cadangkan pakai alternative lain cam rapidshare, cargo etc..just my 2cent.

Tanpa Nama berkata...

awat tak leh nak save..kerepek cam na nie..nak download vidoe...tolong²

Tanpa Nama berkata...

Amacam nak download. Setiap kali saya click message yang keluar ialah "this page cannot be displayed" TQ

Doakekasih berkata...

Yeah! akhirnya siap jugak download semua file AF4 ni...it took me 4 days but worth it...thank you so much KG.

Tanpa Nama berkata...

kerepek, saye orang baru di sini...macamane mau bawa ke browser 2...x pandailah...