Ahad, Ogos 06, 2006

Konsert Akhir AF4



AF4 2006 telah pun berkahir dan semua telah ketahui siapa yang telah menjuarai AF4 2006. KerepeK tidak pandai memberi kesimpulan siapa sepatutnya dan patut menjadi juara kerana pemilihan juara adalah daripada undian penonton, siapa yang banyak terima undian dialah yang menjadu juara. Masing-masing ada kelebihan keistimewaan tersendiri. AF4 2006 telah mengeluarkan bakat yang istimewa..

muaturun dengan klik link utama:
Konsert Akhir AF4
*nota : untuk DL ada masalah sikit jika guna "FireFox", cadangan cuba guna IE. - TQ
- antara lagu-lagu yang ada -
Rembulan - Krisdayanti : Dinyanyikan oleh Velvet
Kini Detiknya - Velvet : Dinyanyikan oleh Velvet
Gurindam Anak Muda - Haziq : Dinyanyikan oleh Haziq
Cubit-Cubit Sayang - Datuk M.Daud Kilau : Dinyanyikan oleh Haziq
Hujan - Sudirman Hj Arshad : Dinyanyikan oleh Faizal
Lihatlah - Faizal : Dinyanyikan oleh Faizal
Spain - Al-Jarreau : Dinyanyikan oleh Farhan
Aku Saja Yang Tahu - Farhan : Dinyanyikan oleh Farhan
In The End - Linkin' Park : Dinyanyikan oleh Lotter
Yang Berlalu...Tak Berulang - Lotter : Dinyanyikan oleh Lotter
Nyanyian Medley bakal pelajar AF4 2006

23 ulasan:

Doakekasih berkata...

Sekiranya juri profesional yang memilih juara, bagaimanakah agaknya kedudukan 5 finalist AF4? Yang jelas bagi saya, velvet tidak sepatutnya menduduki tempat ke5.

Tanpa Nama berkata...

fARHAN SHOULD BE juara!!!

fact!! faizal should be no 2..:-p

Ey d' lefty berkata...

Elok Faizal menang drp Lotter or Haziq menang... peserta pempuan pulak, sorry to say, terpakse pasrah, sbb bakat & skill nyanyian terserlah mane pong, peserta laki tetap akan jadi target sokong voter pempuan.. sigh..

Tanpa Nama berkata...

stuju mmg patut farhan yg juara AF4..tp Faizal pun layak jugak..cuma xbestnye Farhan kalah di tangan si Lotter..patutnye, no 5 dah cukup wat Lotter.Wlaupun lagu dia mlm tu xdinafikan mmg sedap, tapi vokalnya agak out lah..xpelah,nasib, nak wat cmna..voters pempuan, musim akan datang, pilihlah yang paling layak..jgn tgk muka n personaliti jerk..

farah berkata...

Salute kat Valvet!!!Lagu yang bersesuaian dgn sore dia...Walaupun dia lupa/silap lirik tp dia dpt kaber kesilapan tu mcm artis pro (tp..nyanyian dia terganggu sikitla sbb mender tu kot).....Pasal yg menang & kalah ni...hehehee...kira OKla tu..Biasa laa...Farhan & Velvet...after this...peluang diorg utk dpt mcm2 peluang mmg ader...lotter tu...sian klau tak menang..Anggap tu One Off reward kat dia lerr..
(pilihan top 3 sy>>>farhan,faizal & velvet..hehehee)

Tanpa Nama berkata...

kenapa tak boleh clik pun link tu?

Naz berkata...

KerepeK... apsal tak leh download lagu 'aku saja yang tahu'?Lagu farhan tu..kan baru lagi xkan dah expired...kalu nak download die kate cannot find server...apsal ekk??buleh tolong x??

Tanpa Nama berkata...

apsal lagu velvet kini detiknya pun tak leh nak didownload... ?

utam berkata...

Spain


Yesterday
Just a photograph of yesterday
and all it's edges folded
and the corners faded sepia brown
and yet it's all I have of our past love
a post script to it's ending

Brighter days
I can see such brighter days
when every song we sang is sung again
and now we know
we know this time it's for good
and we're lovers once again
and you're near me

I can remember the rain in december
the leaves of brown on the ground
in Spain I did love and adore you
the nights filled with joy were our yesterdays
and tomorrow will bring you near me

I can recall my desire
every reverie is on fire and I get a picture of all our yesterdays
yes today, I can say
I get a kick every time they play that spain again

I can remember the rain in december
the leaves of brown on the ground
Our love was a spanish fiesta
the bright lights and sounds were our joy each day
and the nights were the heat of yearning

I can recall my desire every reverie
is on fire and I get a picture of all our yesterdays
yes today, I can say
I get a kick every time I see you gaze at me
I see moments of history
your eyes meet mine and they dance to the melody
and we live again as if dreaming

the sound of our hearts beat like castanets
and forever we'll know their meaning
I can recall my desire every reverie is on fire
and I get a picture of all our yesterdays
yes, today, I can say
I get a kick every time I see you gaze at me

(music solo)

You gaze at me
I see moments of history
your eyes meet mine
and they dance to the melody
and we live again as if dreaming

the sound of our hearts beat like castenets
and forever we'll know their meaning

I can recall my desire
every reverie is on fire
and I get a picture of all our yesterdays
yes today I can say
I get a kick every time I see you gaze at me

be do de
(scat solo)

You gaze at me
I see moments of history
your eyes meet mine and they dance to the melody
and we live again as if dreaming

the sound of our hearts beat like castanets
and forever we'll know their meaning
I can remember the rain in december
the leaves of brown tumbling down

in spain I did love and adore you
the nights filled with joy were our yesterdays
and tomorrow will bring you near me

I can recall my desire every reverie is on fire
and I get a picture of all our yesterdays
yes today I can say
I get a kick every time you sing that spain

whoa, whoa, oh yeah

Tanpa Nama berkata...

kepek..apasal bila aku klik kat link tu..dapat balik page yang sma balik..? fening kepala ana..

Tanpa Nama berkata...

Minta maaf kepek..apa maksud dengan "kawasan dalaman jer"

Tanpa Nama berkata...

kepek,

naper skg nih klu download mesti dapat 50 saat ker 1 minit lebih jer
da x dapat penuh mcm dulu.... n selalu keluar error page.....

Tanpa Nama berkata...

.. Tak perlah Faizal menang pun .. dia dah tunjjukkan kemampuanya dalam setiap konsert.. tak pernah lupa lirik macam si mawi tu ... cuma dialek trg dia aje .. tapi slowly boleh diubah ... masyarakat Trg bangga dgn kejayaan nya ...aku pun orang Trg .. memang rapat dgn Si faizal ni ...

move_gt3 berkata...

best sgt ke farhan?

farhan berkata...

i best kan kan kan? thanks!

move_gt3 berkata...

emmm...msuk lif tekan sndr laa kn!!

Tanpa Nama berkata...

lagu farhan-aku saja yg tau n velvet-kini detiknya...takleh dload..even guna ie...

Tanpa Nama berkata...

ye ye faizal menang. senyum sokmo lah.

Tanpa Nama berkata...

kerepek bole tolong tak carikan 1 lagu. kat radio mmg jarang ada. sy minat sgt dgn lagu yg Jeff (peserta prelude)nyanyi sekerat je masa final tu. tapi sy tak tau sape Original artist utk lagu `Tentang Seseorang' tu. best sgt lagu tu. nak beli pun tak tau sape penyanyinya. yg sy tau penyanyi tu dari Indon.

Tanpa Nama berkata...

apesal lagu lotter biarkan berlalu tu x leh donlod. pas tu dah klik kat tajuk lagu pun dia bukak balik page ni jugak.

porsc7 berkata...

Nak jawab tentang lagu TENTANG SESEORANG tu,..penyanyinye tu memang dari Indon..Lagu dari Dian yang cun melecun tu..Kalau nak bleh la email kat saya d porsc7@gmail.com...

Tanpa Nama berkata...

Askm kerepek...Nak tanya sket..knp skrg ni x bleh nk dwnld lagu dr savefiles?Tgh upgrade ker?...Agak2nya brapa lama yek...?

Tanpa Nama berkata...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you! Clomid and cramping before period Digital prints 10 dermesal tattoo remover Mike hardcore fix car amplifier Printable+business+card what causes erectile dysfunction Best price butalbital model pu-2294b car cd player Phentermine 375mg x 90 tabs free shipping