Rabu, Ogos 30, 2006

Ibnor Riza - Meneka Dalam Kesamaran

muaturun, klik kanan tetikus "save target as.."
Ibnor Riza - Meneka Dalam Kesamaran
- tiada lirik, ada sumbangan? -

10 ulasan:

faqihah berkata...

^^Meneka dalam Kesamaran^^

by ibnor riza

Dari sudut hati yang terluka
Dengan niat suci yang membara
Ku curahkan semua harapan ku yang ada
Kerana ku terlalu menyinta

Ku menyingkir tiap keindahan
Ku lepaskan apa yang ku genggam
Tiada ku inginkan keraguan mu
Kian berpanjangan tanpa persoalan

Keteguhan cinta ku pada mu
Membuat ku tak merasa jemu
Seringkali pertanyaan
Yang cuba aku timbulkan
Pada mu itu hanya kebosanan
Bagaikan ada kesamaran
Di dalam sinar pengharapan

Puas sudah mencari silap ku
Puas sudah meneka hati mu
Tiada ku temui
Jawapan mu yang pasti
Yang memberi ketenangan diri

Tanpa Nama berkata...

apasal hujung lagu ni macam tak ok....boleh uplod balik tak kerepek??

Tanpa Nama berkata...

Ibnor Riza

Meneka Dalam Kesamaran

Dari sudut hati yang terluka
Dengan niat suci yang membara
Ku curahkan semua harapan ku yang ada
Kerana ku terlalu menyinta

Ku menyingkir tiap keindahan
Ku lepaskan apa yang ku genggam
Tiada ku inginkan keraguan mu
Kian berpanjangan tanpa pedoman

Keteguhan cinta ku pada mu
Membuat ku tak merasa jemu
Seringkali pertanyaan
Yang cuba aku timbulkan
Pada mu itu hanya kebosanan
Bagaikan ada kesamaran
Di dalam sinar pengharapan

Puas sudah mencari silap ku
Puas sudah meneka hati mu
Tiada ku temui
Jawapan mu yang pasti
Yang memberi ketenangan diri

Tanpa Nama berkata...

terima kasih sebab upload lagu ni..tapi satu je..jung lagu ni kureng sket arr..kalu nak dgr buleh la..tapi lagu ni tak leh nak wat koleksi ibnor reza la...pasal hujung lagu tu siot sket

|| s h e i l a || berkata...

thank u so much..dpt gak akhirnya lagu ni..selalu dpt dgr every monday night je itupun kat astro..ni dah dapat oklah tu..tqvm

Danny1548 berkata...

Alamak...yelah...kalu dpt uploadla balik lagu tu bg yg okey punya...lehler...please....

Tanpa Nama berkata...

lagu ade sangkut sket kat ending nyer..sket je laa

popOk berkata...

link baru meneka dalam kesamaran.
http://www.savefile.com/files/8845
atau cari kat A NEW SEPTEMBER HITS 1 dari pautan highcity06..byk lagi koleksi disana.TQ

Tanpa Nama berkata...

You have an outstanding good and well structured site. I enjoyed browsing through it »

Tanpa Nama berkata...

That's a great story. Waiting for more. » »